Bjorn-Zorg.nl - De nummer één webwinkel op het gebied van incontinentiematerialen!

Abena

Abena incontinentiemateriaal

Bij Bjorn-Zorg.nl verkopen wij diverse hardlopers van het welbekende merk Abena.
Abena incontinentiemateriaal bieden wij aan binnen diverse categorieën, namelijk: inleggersslipspants en onderleggers.

Abena incontinentie inleggers

Abena incontinentie inleggers zijn er in diverse soorten en maten. Wanneer u op zoek bent naar de juiste Abena incontinentie inleggers is het belangrijk om de juiste keus te maken op basis van absorptievermogen. Abena incontinentie inleggers zijn geschikt bij lichtmiddel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. De Abena incontinentie inleggers worden 100% discreet bij u geleverd.

Abena incontinentie slips

Ook Abena incontinentie slips zijn er in diverse soorten en maten. Abena incontinentie pants worden ook Abena incontinentie broekjes voor volwassenen genoemd. Abena incontinentie slips zijn geschikt bij middel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. 

Abena incontinentie pants

Ook Abena incontinentie pants zijn er in diverse soorten en maten. Abena incontinentie pants worden ook Abena incontinentie broekjes voor volwassenen genoemd. Abena incontinentie pants zijn geschikt bimiddel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. Pants zijn zeer geschikt wanneer een inlegger niet meer voldoende absorbeert en men nog geen incontinentie slip (luier) wenst te dragen.

Abena incontinentie onderleggers

Abena incontinentie onderleggers zijn er in één maat, namelijk: 60x90 cm.

U plaatst een Abena incontinentie onderlegger eenvoudig op uw matras, in de rolstoel en in de auto. Tena incontinentie onderleggers kunnen ook gebruikt worden bij de kraamzorg, in de hondenmand of in ziekenhuizen.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »