Bjorn-Zorg.nl - De nummer één webwinkel op het gebied van incontinentiematerialen!

Attends

Attends incontinentiemateriaal

Bij Bjorn-Zorg.nl verkopen wij diverse hardlopers van het welbekende merk Attends.
Attends incontinentiemateriaal bieden wij aan binnen diverse categorieën, namelijk: inleggerspants en onderleggers.

Attends incontinentie inleggers

Attends incontinentie inleggers zijn er in diverse soorten en maten. Wanneer u op zoek bent naar de juiste Attends incontinentie inleggers is het belangrijk om de juiste keus te maken op basis van absorptievermogen. Attends incontinentie inleggers zijn geschikt bij lichtmiddel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. De Attends incontinentie inleggers worden 100% discreet bij u geleverd.

Attends incontinentie pants

Attends incontinentie pants zijn er in diverse soorten en maten. Attends incontinentie pants worden ook Attends incontinentie broekjes voor volwassenen genoemd. Attends incontinentie pants zijn geschikt bimiddel vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. Pants zijn zeer geschikt wanneer een inlegger niet meer voldoende absorbeert en men nog geen incontinentie slip (luier) wenst te dragen.

Attends incontinentie onderleggers

Attends incontinentie onderleggers zijn er in diverse maten. De kleinste maat is 60x90 cm en de grootste maat is 80X170 cm, waarmee u vrijwel een volledig eenpersoons matras kunt beschermen.

U plaatst een Attends incontinentie onderlegger eenvoudig op uw matras, in de rolstoel en in de auto. Tena incontinentie onderleggers kunnen ook gebruikt worden bij de kraamzorg, in de hondenmand of in ziekenhuizen.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »