Bjorn-Zorg.nl - De nummer één webwinkel op het gebied van incontinentiematerialen!

Depend

Depend incontinentiemateriaal

Bij Bjorn-Zorg.nl verkopen wij diverse hardlopers van het welbekende merk Depend.
Depend incontinentiemateriaal bieden wij aan binnen diverse categorieën, namelijk: inleggers, slips en pants.

Depend incontinentie inleggers

Depend incontinentie inleggers zijn er in diverse soorten en maten. Wanneer u op zoek bent naar de juiste Depend incontinentie inleggers is het belangrijk om de juiste keus te maken op basis van absorptievermogen. Depend incontinentie inleggers zijn geschikt bij lichtmiddel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. De Depend incontinentie inleggers worden 100% discreet bij u geleverd.

Depend incontinentie slips

Ook Depend incontinentie slips zijn er in diverse soorten en maten. Depend incontinentie pants worden ook Depend incontinentie broekjes voor volwassenen genoemd. Depend incontinentie slips zijn geschikt bij groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. 

Depend incontinentie pants

Depend incontinentie pants zijn er in diverse soorten en maten. Depend incontinentie pants worden ook Depend incontinentie broekjes voor volwassenen genoemd. Depend incontinentie pants zijn geschikt bigroot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. Pants zijn zeer geschikt wanneer een inlegger niet meer voldoende absorbeert en men nog geen incontinentie slip (luier) wenst te dragen.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »