Bjorn-Zorg.nl - De nummer één webwinkel op het gebied van incontinentiematerialen!

Tena

Tena incontinentiemateriaal

Bij Bjorn-Zorg.nl verkopen wij diverse hardlopers van het welbekende merk Tena.
Tena incontinentiemateriaal bieden wij aan binnen diverse categorieën, namelijk: inleggersslipspants en onderleggers.

Tena incontinentie inleggers

Tena incontinentie inleggers zijn er in diverse soorten en maten. Wanneer u op zoek bent naar de juiste Tena incontinentie inleggers is het belangrijk om de juiste keus te maken op basis van absorptievermogen. Tena incontinentie inleggers zijn geschikt bij lichtmiddel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. De Tena incontinentie inleggers worden 100% discreet bij u geleverd.

Tena incontinentie slips

Ook Tena incontinentie slips zijn er in diverse soorten en maten. Tena incontinentie pants worden ook Tena incontinentie broekjes voor volwassenen genoemd. Tena incontinentie slips zijn geschikt bij middel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. 

Tena incontinentie pants

Ook Tena incontinentie pants zijn er in diverse soorten en maten. Tena incontinentie pants worden ook Tena incontinentie broekjes voor volwassenen genoemd. Tena incontinentie pants zijn geschikt bimiddel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. Pants zijn zeer geschikt wanneer een inlegger niet meer voldoende absorbeert en men nog geen incontinentie slip (luier) wenst te dragen.

Tena incontinentie onderleggers

Tena incontinentie onderleggers zijn er in diverse maten. De kleinste maat is 60x40 cm, de middelste maat is 60x60 cm en de grootste maat is 60x90 cm.

U plaatst een Tena incontinentie onderlegger eenvoudig op uw matras, in de rolstoel en in de auto. Tena incontinentie onderleggers kunnen ook gebruikt worden bij de kraamzorg, in de hondenmand of in ziekenhuizen.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »