Bjorn-Zorg.nl - De nummer één webwinkel op het gebied van incontinentiematerialen!

Incontinentie onderleggers voor mannen en vrouwen bestellen?

Incontinentie onderleggers

Bij Bjorn-Zorg.nl verkopen wij diverse hardlopers uit de categorie incontinentie onderleggers.
Incontinentie onderleggers worden onder andere in bed, auto of rolstoel gebruikt. Binnen incontinentie onderleggers bieden wij diverse hardlopers van de A-merken Abena, Attends en Tena aan. 

Soorten incontinentie onderleggers

Incontinentie onderleggers zijn er in diverse soorten en maten. Wanneer u op zoek bent naar de juiste incontinentie onderleggers is het belangrijk om de juiste keus te maken op basis van absorptievermogen. Incontinentie onderleggers zijn geschikt bij middel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. De incontinentie onderleggers worden 100% discreet bij u geleverd.

Incontinentie onderleggers gebruiken

U plaatst een incontinentie onderlegger eenvoudig op uw matras, in de rolstoel en in de auto. Incontinentie onderleggers zijn eenvoudig en discreet te dragen.

Incontinentie onderleggers kunnen ook gebruikt worden bij de kraamzorg, in de hondenmand of in ziekenhuizen.

Lees meer

Abena Abri-Soft Classic 60x90 cm

Abena Abri-Soft Classic 60x90 cm is een disposable onderlegger met een absorptie tot 2100 ml.

€24,25 €14,25

Attends Cover Dri Plus 80x170

Attends Cover-Dri onderleggers zijn speciaal ontworpen om uw bed en/of (rol)stoel, tegen eventuele lekkage bij incontinentie te beschermen.

€34,50 €18,50

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »