Bjorn-Zorg.nl - De nummer één webwinkel op het gebied van incontinentiematerialen!

Incontinentie pants (broekjes) voor mannen en vrouwen bestellen?

Incontinentie pants

Bij Bjorn-Zorg.nl verkopen wij diverse hardlopers uit de categorie incontinentie pants.
Incontinentie pants worden ook incontinentiebroekjes voor volwassenen genoemd. 
Binnen incontinentie pants bieden wij diverse hardlopers van de A-merken Abena, AttendsDepend en Tena aan. 

Soorten incontinentie pants

Incontinentie pants zijn er in diverse soorten en maten. Wanneer u op zoek bent naar de juiste incontinentiebroekjes is het belangrijk om de juiste keus te maken op basis van absorptievermogen. Incontinentie inleggers zijn geschikt bij middel en groot vocht- en/of ontlastingsverlies voor volwassen vrouwen en mannen. De incontinentie pants worden 100% discreet bij u geleverd.

Incontinentie pants gebruiken

U draagt een incontinentie pants eenvoudig in plaats van uw standaard ondergoed. Daarnaast is het ook mogelijk om uw standaard ondergoed over de incontinentie pants te dragen. Incontinentie pants zijn eenvoudig en discreet te dragen.

Lees meer

Abena Abri-Flex Premium L3

Abena Abri-Flex Premium L3 is een absorberend broekje voor mensen met een omvang van 100-140 cm. Geschikt voor groot urineverlies.

€25,90 €15,90

Abena Abri-Flex Zero Premium M0

Abena Abri-Flex Zero Premium L0 is een absorberend broekje voor mensen met een omvang van 80-120 cm. Geschikt voor middelmatig vochtverlies.

€27,95 €17,95

Depend Pants For Men Super Large/X-Large

Depend Pants For Men Super is een comfortabel broekje (pants) en beschermt bij groot vochtverlies. Maat L/XL heeft een omvang van 95-150 cm.

€14,95 €9,95

Depend Pants Vrouw Super Large

Depend Pants Vrouw Super is een comfortabel broekje (pants) en beschermt bij groot vochtverlies. Maat L heeft een omvang van 95-130 cm.

€18,70 €10,50

Depend Pants Vrouw Super Small/Medium

Depend Pants Vrouw Super is een comfortabel broekje (pants) en beschermt bij groot vochtverlies. Maat S/M heeft een omvang van 70-105 cm.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »